Resonance chains: On Schottky surfaces the resonances of the Laplacian often form interesting chains (See Borthwick-Weich J. Spec. Theor 6(2) (2016) or Weich Comm.Math.Phys. 337(2) (2015)) Bildinformationen anzeigen

Conference: Spectral geometry, graphs and semiclassical analysis

<link http: www.mathconf.org sgsa2017>www.mathconf.org/sgsa2017

Speakers:

Yannick BONTHONNEAU (Rennes 1), Charles BORDENAVE (Toulouse, to be confirmed), Yaiza CANZANI (University North Carolina), Nguyen Viet DANG (Lyon 1), Alexis DROUOT (Columbia), Semyon DYATLOV (MIT), Clotilde FERMANIAN KAMMERER (Paris Est), Jeffrey GALKOWSKI (Stanford, to be confirmed), Damien GAYET (Grenoble), Sean GOMES (Northwestern), Camille LAURENT (Jussieu), Etienne LE MASSON (Bristol), Carlangelo LIVERANI (Rome), Daniel PERALTA SALAS (ICMAT, Madrid), Iosif POLTEROVICH (Montréal), Julien SABIN (Orsay), Mostafa SABRI (Orsay, to be confirmed), Shu SHEN (Orsay), Masato TSUJII (Kyushu University), Ivan VESELIC (Dortmund, to be confirmed), San VU NGOC (Rennes 1), Tobias WEICH (Paderborn), Jared WUNSCH (Northwestern), Steve ZELDITCH (Northwestern), Maciej ZWORSKI (Berkeley).