Resonance chains: On Schottky surfaces the resonances of the Laplacian often form interesting chains (See Borthwick-Weich J. Spec. Theor 6(2) (2016) or Weich Comm.Math.Phys. 337(2) (2015)) Bildinformationen anzeigen

Summer School on Microlocal Methods in Global Analysis

The next SPIRIT-Summer School will take place in Göttingen from August 27-30 2018 and cover the topic "Microlocal Methods in Global Analysis". The Spectral Analysis group will contribute a lecture series on "Dynamical resonances via microlocal analysis".

For more information on the summer school see <link https: www.uni-goettingen.de en>

www.uni-goettingen.de/en/583402.html